Individuele ondersteuning, lichaamsgericht en ervaringsgericht

Ik bied persoonlijke groeikansen door middel van coaching (om te groeien naar de beste versie van jezelf) en/of therapie (om beter om te gaan met een (levens)crisis)

Je bent welkom zoals je bent en ik luister graag naar je concrete vraag.

Tijdens de sessies kies ik meestal voor een afwisseling tussen lichaamsoefeningen/gesprek en geklede massage. De massagevormen die ik hanteer zijn gebaseerd op holistic pulsing, dieptemassage, emotioneel lichaamswerk, zachte massage, handen leggen/energetisch werk/aanwezigheid.


Mijn kwaliteiten zitten zowel in mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen als in mijn authenticiteit, gevoeligheid/invoelingsvermogen, duidelijkheid in combinatie met mijn verscheiden scholing (holistic pulsing, systemische opstellingen, droomwerk, mannenwerk in ruime zin, bachelor gezinswetenschappen, chi nei tsang (orgaanmassage via de buik), craniosacraal therapie,…)

Er is ook de mogelijkheid om fysiek aan de slag te gaan met kliefhamer, boksbal voor wat betreft boosheid en met lichamelijke aandacht voor wat betreft verdriet, affectie (knuffelen, schouder bieden, in schoot rusten,…), het keltisch levenswiel lopen en ervaren, de energie van het zwaard voelen,in stilte (bij het vuur) zitten, al wandelend aandacht voor jouw thema,…

Ik bied graag mannelijke aanwezigheid en ondersteuning aan. Deze missie is gestart vanuit het verlangen om mannen te ondersteunen maar uiteraard zijn mannen en vrouwen niet los van mekaar te zien dus staan deze sessies open voor mannen en vrouwen.
Na zelf veel steun van mannen ontvangen te hebben, is het nu mijn beurt om mannelijke ondersteuning te bieden.

http://www.guldensnede.be/ staat in voor supervisie. Hier volg ik maandelijks sessies die me o.a.

– helpen om me verder te ontwikkelen als begeleider en als mens

– waar ik raad en daad kan vragen om beter te worden in thema’s die ik ontmoet tijdens sessies en waar ik merk dat ik zelf nog verder in te groeien heb.

Jouw financiële bijdrage voor een sessie van ongeveer één uur bedraagt €60 (en 90 euro voor ca 1,5 u).

%d bloggers liken dit: