Heling voor Vrouwen

In wezen vrouw

Als vrouw kan je erg veel leren en spiegelen bij vrouwen. Op een bepaald moment kan het hulpzaam zijn om thema’s met een man uit te werken.

Vrouwen die voelen dat ze nog een thema (wantrouwen-vertrouwen, druk/spanning-ontspanning, terughouden-uiten, gevoelloos-gevoelig, mening/oordeel-hier en nu,…) kunnen helen met mannen zijn welkom om in een veilig kader dit thema aan te gaan. Dit kan gaan om thema’s of trauma, ontstaan bij mannen en waarbij de bewuste aanwezigheid van een man dienstbaar kan zijn.

Als vrouw heb je onbewust veel in je opgenomen over hoe mannen zich gedroegen, welke bewuste of onbewuste overtuigingen zij doorgaven. Het gaat dan wellicht in eerste instantie over je vader of andere belangrijke mannen in je opvoeding en later ook over (liefdes)partners, vrienden, werkrelaties,… Tijdens een sessie kan je mogelijk je manbeeld verruimen.

___________________

Ondersteuning door een man

Hierbij ben ik in eerste instantie een authentiek, integer mannelijke lichaamsgerichte begeleider maar kan ik ook symbool staan voor mannen in het algemeen of kan ik klankbord zijn waarbij je je gekwetstheid, verlangen, geslotenheid, vertrouwensbreuk,… kan uiten (in het geval je deze niet meteen tegen de persoon in kwestie kan of wil uiten en toch de lading wil loslaten door te uiten wat je voelt/ervaart).

Het thema kan zijn dat je (onbewust) vaststelt dat alle mannen ‘grensoverschrijdend’, ‘ongevoelig’, … zijn.

Tijdens een sessie raak ik bepaalde lichaamsgebieden aan door zachte handoplegging, kneden, duwen, schudden,… en mogelijks biedt deze ervaring met mij je de kans om bepaalde stukken die leven naar mannen toe te helen.

De sessies zijn gekleed.

Mijn veilige bedding wordt gevormd door mijn ervaring in emotioneel lichaamswerk en tantra, waarbij ik mijn eigen verlangens kan aannemen waardoor ik kan vertrouwen/rusten in mijn eigen (seksuele) zijn en de ander in zijn eigen ruimte/proces te respecteren.

%d bloggers liken dit: